Breda Indoor Soccer en Soccer For You gaan samenwerken

Met trots kondig ik hierbij aan dat Soccer For You een indoor voetbalschool is gestart. In samenwerking met Breda Indoor Soccer wordt vanaf april 2016 op de vrijdagen een start gemaakt met deze indoor voetbalschool.

In het streven om aan alle wensen en behoeften van jeugdvoetballers te voorzien, gaat Soccer For You nu daarom ook indoor. Alle diensten die Soccer For You aanbiedt, worden nu ook overdekt en op kunstgras aangeboden. Breda Indoor Soccer is een schitterende indoorlocatie met 4 kunstgrasvelden. In zijn vorm de grootste van Nederland.

Indoor soccer

In het Racketcentrum Breda, gelegen aan de Terheijdenseweg 500 in Breda, verzorgt Soccer For You onder andere:

  • Een indoor voetbalschool, met trainingen op de vrijdagen (begin van de avond)
  • Speciale evenementen, zoals indoor voetbaltoernooien en clinics
  • Groepstrainingen
  • Individuele trainingen
  • Voetbalkinderfeestjes op maat

We hopen je snel te kunnen treffen op deze schitterende locatie.

bredaindoorsoccer