RonaldNIEUW!!! Stappen blijven maken

Menig bekend voetballer geeft aan dat hij zijn goede techniek heeft ontwikkeld door vaak op straat te voetballen. En als je een goede techniek hebt, krijg je meer tijd voor je vervolgacties. Bij indoor voetbal leer je dan ook vooral om “baas” te zijn over de bal en om snel te handelen. En hoe eerder je start met het verbeteren van je techniek, des te sneller pak je het op.

De trainingen worden verzorgd door Ronald Diepstraten, de eigenaar van Soccer For You. Ronald is een gediplomeerde voetbaltrainer die nu ondermeer jeugdtrainer is bij PSV FUNdament en voorheen assistent was bij NAC Breda. Hij heeft internationale ervaring opgedaan in België, Turkije en Amerika.

Wat zijn de kosten van deze voetbalschool?

De trainingen worden aangeboden in een serie van 10 trainingen. De kosten van de trainingen bedragen 12 euro per training. Daarnaast dient er eenmalig een voetbalshirt aangeschaft te worden van 15 euro.

Meld je nu aan …

Je kunt je voor de indoor voetbalschool aanmelden via onze site, en wel via Aanmelden.

Als je twijfelt kun je je hier ook aanmelden voor een gratis, vrijblijvende demonstratietraining die op vrijdag 25 maart. Ook hiervoor kun je je opgeven, via Aanmelden.

De locatie waar alles plaatsvindt, is Racketcentrum Breda, Terheijdenseweg 500 in Breda.

bredaindoorsoccer