Wie is Soccer For You?

Wie ben ik en wat doet Soccer For You?

Na het afronden van mijn studie aan het CIOS, met voetbal als specialisatie, ben ik, Ronald Diepstraten, aan de slag gegaan als jeugdtrainer van PSV. Daarnaast ben ik via NAC Breda voetbaltrainer aan Openbare Scholengemeenschap Graaf Engelbrecht in Breda. Naast bovengenoemde werkzaamheden, geef ik via mijn onderneming “Soccer For You”, maatwerk privétrainingen. Hierbij ga ik jeugdspelers individueel naar een hoger niveau tillen. Jeugdspelers van alle niveaus en leeftijdscategorieën kunnen gebruik maken van mijn expertise. Ik ben inmiddels in het bezit van de trainersdiploma’s TC2 en TC3. Dit ga ik zeer binnenkort uitbreiden met TC1.

Ook verzorg ik diverse soorten kinderfeestjes, zoals boot camps, survival, fitness en voetbal-kinderfeestjes. Voor meer informatie hierover kunt u met mij contact opnemen.

Ieder voetballertje doet niets liever dan voetballen met zijn vriendjes. Op het kinder-voetbalfeestje wordt uw kind met zijn vriendjes op een speelse manier begeleid. Tal van verschillende voetbalspelletjes worden afgewisseld met een hapje en een drankje. Uw kind zal zich een onvergetelijk feestje herinneren. Maar het aanbod van kinderfeestjes is vergroot. Dus voor ieder wat wils.

Bij alle activiteiten die ik aanbied zijn uw kinderen verzekerd en zorg ik voor de accommodatie en de materialen.